WINTER SEASON 2014 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
úno so 15

WINTER SEASON 2014

Café V lese


Krymská, Praha 10, Praha
Ukázat na mapě
100
Zimní sezóna je v plném proudu a byla by škoda proležet ji celou v posteli. Ze zimního spánku vás proto vytáhne nepříliš svatá trojice pražských kapel a jeden zvláštní host.
Členové psychedelických post-rockerů Tengri o sobě na webu tvrdí, že moc neumějí hrát, jenomže lžou. Stačí si poslechnout jejich poslední inspirativní desku, abyste si udělali obrázek o jejich několikaleté intenzivní tvorbě.
Keysmoon stavějí na podobně experimentálních základech (to znamená na žádných) a vydávají se na instrumentálně-duševní výlety, kam až jim atmosférický stoner/post-rock dovolí (to znamená kamkoliv).
Kapela Blind Hunt z dejvického podzemí se pohybuje kdesi mezi alternativou, punk rockem a stonerovou hudební scénou, a proto uslyšíte vokály inspirované PJ Harvey a Patti Smith, stoner-bluesovou kytaru, hardcore bicí a baskytaru, která to celé drží pohromadě.
Jako host se představí beatnická básnířka Petra D., jejíž dospěle pubertální tvorba uvede tento jinak veskrze hudební zimní večer.
Správci koncertu:
janoucnice
Zobrazit více koncertů ve městě Praha