ROCK FOR PEOPLE 2015 | Hradec Králové | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
čvn čt 04

ROCK FOR PEOPLE 2015 | Hradec Králové

-

Festivalpark, letiště


Letiště, Hradec Králové
Ukázat na mapě
VSTUPENKY: http://hradec.rockforpeople.cz…

Již 21. ročník multižánrového festivalu Rock for People proběhne v tradičním festival parku v Hradci Králové od 4. do 6. června 2015! Za tu dobu přivítal stovky hudebních hvězd jako MUSE, BILLY TALENT, MANU CHAO, THIRTY SECONDS TO MARS, THE PRODIGY, THE OFFSPRING, PLACEBO, MY CHEMICAL ROMANCE, PARAMORE, PENDULUM, GARBAGE, KARLA GOTTA a mnoho dalších.

Festival se koná v centru České republiky, na letišti Věkoše na okraji města Hradec Králové. Festivalový areál a camp pro návštěvníky se nacházejí na 50 hektarech pozemků. Koncerty probíhají na 1 velké venkovní scéně, ve stanu pro 12 000 lidí uvnitř a stejný počet v přilhlém okolí, ve stanu pro 8 000 lidí a ve dvou hangárových scénách. Kromě toho si můžete zatancovat na několika DJ´s scénách nebo odpočinout v chill-out zónám, které jsou otevřeny až do ranních hodin. Nově bude otevřen Morning & Night Park, kde bude téměř nepřetržitý provoz.

Festivalpark s množstvím atrakcí, odpočinkových zón, pestrého cateringu i naddimenzované hygieny a sociálního zázemí má kapacitu 32 000 návštěvníků. Na Rock for People se potkávají hudební fanoušci z České republiky, ze Slovenska, Německa, Polska, Rakouska a stále častěji také z Velké Británie, Nizozemí, Belgie nebo Francie.

PROVOZNÍ DOBY
Otevírací doba areálu
čtvrtek 4.6. stanové městečko a parking otevřeno od 08:00; Festivalpark 14:00-02:00
pátek 5.6. Festivalpark 14:00-02:00
sobota 6.6. Festovalpark 14:00-02:00
neděle 7.6. stanové městečko a parking budou uzavřeny ve 12:00

Otevírací doba Morning & Night Parku (novinka)
čtvrtek 4.6. 12:00-06:00
pátek 5.6. 08:00-06:00
sobota 6.6. 08:00-06:00
neděle 7.6. 08:00-12:00

Každý návštěvník festivalu obdrží po předložení vstupenky identifikační náramek na zápěstí, který ho opravňuje ke vstupu do festivalového areálu s možností kdykoli jej opustit a zase se vrátit. Identifikační náramek je nepřenosný a při závažném poškození je neplatný. Každý návštěvník je povinen se při vstupu do festivalového areálu i při namátkových kontrolách v rámci areálu prokázat bezpečnostní službě. V případě neplatného náramku či nemožnosti se prokázat, nebude návštěvníkovi umožněn vstup, popřípadě bude vyveden bezpečnostní službou z areálu. Identifikační náramky obdrží i obyvatelé stanového městečka, aby se omezil pohyb nepovolaných osob v areálu a minimalizovalo se tak riziko krádeží a dalších incidentů.
čtvrtek - Vystupující kapely:
Pátek - Line up:
Správci koncertu:
Filip, MageD, baxbady, Jaari Masakraachti, Jakub Jakubec, hustlerstate, Jakub Nový, Alois Jahoda, Bobby, Honza Durrer, matusnemeth.sk
Zobrazit více koncertů ve městě Hradec Králové