Festival Úlety 2021 | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Profilový obrázek Festival Úlety 2021
Sdílej koncert dál:
čvn so 19

Festival Úlety 2021

-

Na Křástelce

Velké Bílovice, ČR

zdarma
Festival ÚLETY (https://www.marian-ulety.cz/studio/ ) je uskutečněný sen kdysi mladého začínajícího písničkáře toužícího něco pořádat, organizovat, moderovat a taky si zahrát. První ročník proběhl v roce 2007 ve Velkých Bílovicích na Křástelce jako přehlídka dětských a studentských folk-country kapel a jednotlivců. Od té doby ÚLETY ušly kus cesty dlážděné velkými proměnami, které se týkaly technického zázemí, hledáním nových sponzorů, nových míst i nových zkušenějších muzikantů. V posledních letech se tato čím dál úspěšnější akce vrátila zpět na přírodní areál Křástelka a účinkují zde nejen skvělí začínající muzikanti, ale i kapely a písničkáři zvučných jmen: Dárečci, Bongáči, Gomofolk, Popojedem, Hubertus, Yantar, Kupodivu, Nadarmo, Ondra Herzán, Láďa Langer, Zdeněk Patočka, H-quartet, Fukanec, Cvikr, Ranch, Pavel Šilhavý, Daniel and the Moravians, Ořešák, Švédova trojka, Ocean versus daughter, Honzíkova cesta, Láďa Petrášek, Horní valybuci, Melda a spol., Restaurant na konci vesmíru, The Addams Sisters, A.M. Úlet, Spolektiv, Cvykr a samozřejmě pořádající Marian & ÚLETY,.... a třeba před pár lety sklidili velký aplaus IVO JAHELKA , SLÁVEK KLECANDR a EVA HENYCHOVÁ .
V roce 2019 mimo naše pořádající trio MARIAN & ÚLETY přislíbili účast skupiny MELDA A SPOL., MOŠNY, FUNNY BEANS, RANCH. Bohužel počasí si vybralo svou daň a akce byla na poslední chvíli zrušena! Vše pozvaným interpretům se omlouváme, ale jinak to nešlo. V roce 2020 nám festival překazil folKOVID, tak zase nic, ale 2021 určitě vyjde !!!
Správci koncertu:
H-Q
Zobrazit více koncertů ve městě Velké Bílovice