Horizont a VitamínM ve Slavičíně | Bandzone.cz
Při poskytování našich služeb nám pomáhají soubory cookie. Využíváním našich služeb s jejich používáním souhlasíte. V pořádku Další informace
Sdílej koncert dál:
lis so 19

Horizont a VitamínM ve Slavičíně

-

Sokolovna


Osvobození 224, Slavičín
Ukázat na mapě
150
Horizont opět po roce ve slavičínské sokolovně spolu s kapelou Vitamín M. Těšíme se na Vaši účast.

Luhačovická banda, které pomalinku táhne na první půlku desítky se vrací po roce díky kapele VitamínM na místo činu, kterým není žádné jiné, než slavičínská sokolovna.
Horizont si touto ☢️pocovidou dobou☢️ projel takříkajíc celou Českou Republiku. Možnost vidět kapelu bylo v Dolanech u Klatov s kapelou Škwor na jedné z prvních akcí léta, ale také na třeba v Droužkovicích u Chomutova spolu s SPS, na severu Čech v pivovaru Turnov spolu s Monkey Business, Arakain na Slováckém Létě v Uherském Hradišti s Poetikou, v Ostravě, na Trnkobraní ve Vizovicích... a nyní?

Nyní si pro show⭐️ kapely můžete dojít takříkajíc z domu za pár drobných v šrajtofličce. Program vám kapela předvede v sokolovně ve Slavičině již v listopadu a to konkrétně 19.


VitaminM
Kapela VitaminM je od Zlína, hraje českou a slovenskou rockovou muziku a aktuálně se skládá z pěti členů. Má za sebou 20 letou historii vlastní tvorby, ale nyní se směr začal ubírat ke starému dobrému bigbítu. Skupina se ale v blízké budoucnosti plánuje vrátit k vlastní tvorbě.



Občerstvení zajištěno | cena 149,-| 20:00
Správci koncertu:
JohnyCernocky
Zobrazit více koncertů ve městě Slavičín